Save the date: Studienamiddag met Nelleke Nicolai - 13.03.2023

Save the date: Studienamiddag met Nelleke Nicolai - 13.03.2023

Wordt deze nieuwsbrief niet correct weergegeven? View it online 

logo vvpt

Save the date: Studienamiddag met Nelleke Nicolai
Een analytische houding in de supervisie
13 maart 2023

Beste VVPT-leden

 

In het najaar van 2023 organiseert de VVPT, in samenwerking met het Postgraduaat in de Psychoanalytische Psychotherapie, het Postgraduaat in de Psychodynamische Kinderpsychotherapie van de KULeuven en de Permanente Vorming Psychoanalytische Therapie van de UGent voor het eerst een vierdaagse opleiding tot supervisor psychoanalytische psychotherapie. 


Bij wijze van appetizer vonden we Nelleke Nicolai bereid om op maandagnamiddag 13 maart 2023 een studienamiddag te verzorgen over het wezenlijke van een psychoanalytische houding in supervisie. Deze studienamiddag staat open voor iedereen die in dit onderwerp geïnteresseerd is, ook al ben je niet van plan de opleiding te volgen.

Op die dag kan je volledig vrijblijvend meer info ontvangen rond de specifieke inhoud van de opleiding en vanaf dan zal inschrijven mogelijk zijn. Plaatsen zijn beperkt. 


Verdere informatie volgt nog, maar noteer alvast datum en plaats in jullie agenda: maandag 13 maart van 13u30 tot 16u30 in Hostel de Blauwput, Martelarenlaan 11a in Leuven. 

 

Hopelijk tot dan.

 

Met vriendelijke groeten,

Bestuur VVPT