Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

SAVE THE DATE: A day of teaching with ... Liselotte Grünbaum - 9.06.2023

SAVE THE DATE: A day of teaching with ... Liselotte Grünbaum - 9.06.2023

Wordt deze nieuwsbrief niet correct weergegeven? View it online 

logo vvpt

‍SAVE THE DATE:  A day of teaching with ... Liselotte Grünbaum 9.06.2023

Beste VVPT lid, beste therapeut,


Spel en activiteit vormen dé communicatiemiddelen bij uitstek voor kinderen en jongeren die we ontmoeten in onze klinische praktijk. Prof Nicole Vliegen KULeuven ) en psychodynamisch therapeute

drs. Liselotte Grünbaum (Aalborg University, Denemarken) zoomen tijdens deze dag in op dit thema, dat zo centraal staat in de opleiding en het werk van elke kinderpsychotherapeut.

Spel geeft ons een inkijk in de belevingswereld van het kind, die zowel onthullend als verhullend is. De gelaagdheid en de raadselachtigheid van therapeutisch spel daagt de therapeut uit om speels aanwezig te zijn, te denken en te handelen. De verbinding die via het spel ontstaat kan een hefboom zijn voor therapeutische groei, voor verandering, voor herstel.


Noteer alvast 9 juni 2023 in je agenda voor een nieuwe “Day of Teaching with …: ” Liselotte Grünbaum

Meer info over het programma en inschrijving volgt binnenkort.


In overleg met onze sprekers kiezen we voor een live studiedag met een interactief gedeelte . Europese collega’s en EFPP afgevaardigden kunnen deelnemen via online streaming.


Op zaterdagochtend 10 juni 2023 organiseert RINO Vlaanderen een workshop met Liselotte Grünbaum in de jeugdherberg van Leuven.


Met vriendelijke groeten,

Bestuur VVPT