Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Opleiding psychoanalytische supervisie 2023- 2024

Opleiding psychoanalytische supervisie 2023- 2024

Wordt deze nieuwsbrief niet correct weergegeven? View it online 

logo vvpt

Opleiding psychoanalytische supervisie 2023- 2024

 

Beste VVPT-leden,


In het najaar van 2023 organiseert de VVPT, in samenwerking met de Postgraduaten in de Psychoanalytische Psychotherapie en de Psychodynamische Kinderpsychotherapie van de KULeuven en met de Permanente Vorming Psychoanalytische Therapie van de UGent, voor het eerst een vierdaagse opleiding tot supervisor psychoanalytische psychotherapie. 


Supervisoren hebben een belangrijke rol in de vorming en opleiding van toekomstige psychotherapeuten. Zowel theoretische en praktische ervaring als didactische vaardigheden zijn belangrijk voor een supervisor. In deze opleiding psychoanalytische supervisie willen we hierbij stilstaan, voldoende aandacht gevend aan de specifieke aspecten binnen de psychoanalytische supervisie waarin men vertrekt van leren en groeien in de relatie.


Op onze website alsook in de folder in bijlage vind je alle info rond de opleiding terug, o.a. de toelatingsvoorwaarden en het opleidingscurriculum.


Met vriendelijke groeten,


Ronny Vandermeeren

voorzitter VVPT