Nieuwsbrief VVPT juni 2023

Nieuwsbrief VVPT juni 2023

Wordt deze nieuwsbrief niet correct weergegeven? View it online 

logo vvpt

‍Nieuwsbrief VVPT JUNI

Beste VVPT-lid,

 

We naderen stilaan de zomer en voor velen van jullie houdt dat ook een welverdiende vakantie in. 

In juli en augustus zal u mogelijk minder van ons horen. Maar indien er dringend nieuws te melden valt, houden we u natuurlijk op de hoogte via onze nieuwsbrief en/of via onze Linked-In pagina. 

Bekijk intussen alvast de aankondigingen onderaan deze nieuwsbrief. Hopelijk vindt u er iets dat u aanspreekt of mag inspireren. 

 

1 op 4 van jullie vulde de enquête in die we onlangs hielden onder onze leden en voor online enquêtes mag dat blijkbaar als een goed en representatief resultaat worden beschouwd. 

Het ledenaantal van onze vereniging schommelt de voorbije jaren rond de 220 tot 250 leden waarvan twee derde in de sectie volwassenen en een derde in de sectie kinderen/jeugdigen. Zo'n 30 % van jullie is geconventioneerd. Een grote meerderheid van onze leden voelt zich goed geïnformeerd door het bestuur. Daarbij neemt Linked-In een belangrijke plaats in. De VVPT-pagina op Linked-In heeft op dit moment 252 volgers. Langs die weg kunnen we op een snelle manier ook informatie verspreiden waarvoor een nieuwsbrief minder aangewezen is. En we bereiken zo ook steeds meer niet-leden. De helft van onze leden is zelf actief op Linked-In; de andere helft is professioneel niet actief op sociale media. 80 % van onze leden vindt het heel belangrijk tot buitengewoon belangrijk om onze studiedagen live te kunnen bijwonen. Voor onze bestuursleden die zich telkens weer inzetten om een boeiend en kwalitatief hoogstaand vormingsaanbod te organiseren is dit resultaat een hart onder de riem. Jullie antwoorden op de enquête gaven ons ook een aantal interessante suggesties van thema's om toekomstige studiedagen en/of webinars rond te organiseren. Dank daarvoor. 

 

Met vriendelijke groeten van het voltallige VVPT-bestuur,

Ronny Vandermeeren

voorzitter

 

 

Aankondigingen